Profetie in de Bijbel

Video

Een selectie van YouTube-filmpjes over profetie.

Wat wordt beschreven in EzechiŽl 36-39

De joden zullen ooit terugkomen uit vele landen en hun eigen land krijgen. Dat is ťťn van de opmerkelijke profetieŽn in dit deel van EzechiŽl.

De bazuinen worden al geblazen!

De grootste christelijke conferentie ooit komt eraan. Alle christenen ter wereld doen eraan mee. Ze ontmoeten elkaar in de lucht. De datum is nog niet bekend, maar het zou kunnen gebeuren op het mysterieuze joodse feest van de bazuinen, legt Amir Tsarfati uit. Dit jaar wordt het feest gevierd op 10 september.

Als het Lam de zeven zegels opent

Als het Lam een voor een de zeven zegels van een boekrol opent (Openbaring 6), stort Jezus Zijn wraak uit over de wereld. Billy Crone schreef er een dik boek over. Hij benadrukt dat de rampspoed niet de kerk treft en dat Jezus Degene is die de wreekt (en niet satan of de mens). Gary Stearman sprak met Crone.

Wie waren de reuzen?

In Genesis 6 lezen we dat er voor de vloed reuzen op aarde waren. Ze waren geboren uit relaties tussen 'Gods zonen' en 'de dochters van de mensen'. Wie waren deze reuzen. Ryan Pitterson schreef er een dik boek over. Gary Stearman sprak met hem.