Profetie in de Bijbel

Colofon

Webmaster3 | ingevoerd: 30-09-2013 | gewijzigd: 20-05-2015 | 1 reactie

Contact


Deze site wordt beheerd door Webmaster3. Het e-mailadres is info@profetieindebijbel.nl.

Twitter


Het Twitteraccount van Profetie in de Bijbel is @ProfetieB. Als u zich op dit adres abonneert, ontvangt u een bericht bij elke nieuwe profetie die ingevoerd is op deze site. Ook andere wijzigingen op de site worden via tweets bekend gemaakt.

Privacybeleid


Deze website maakt gebruik van cookies om terugkerende bezoekers te herkennen. Cookies worden alleen verstrekt als de bezoeker daarvoor toestemming heeft gegeven bij het aanmaken van een account. Deze website registreert ook het ip-adres van bezoekers. Dat gebeurt om eventueel kwaadwillende bezoekers de toegang te kunnen ontzeggen. Bij het aanmaken van een account moet de bezoeker naam en e-mailadres verstrekken. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Reacties


De maker van de website behoudt zich het recht voor ongepaste reacties te verwijderen en gebruikers de toegang te ontzeggen.

Auteursrecht


De maker van deze website heeft geprobeerd het auteursrecht van de Bijbelteksten te respecteren.

Reactie

Reactie op artikel Profetie van Ezechiel en Mozes. In Ezechiel 4 zie ik niet dat de 390 dagen die de profeet op zijn zij moet liggen verwijzen naar de jaren dat God Israel zal straffen. Het aantal dagen is afkomstig van het aantal jaren dat Israel in het verleden gezondigd heeft. Je zou n.a.v. De tekst kunnen zeggen dat het feitelijke beleg van de stad Jeruzalem volgens de profetie letterlijk 390 dagen gaat duren, maar zelfs dat zie ik niet terug in de tekst. Samengevat: Het getal 390 verwijst volgens mij naar de jaren van zonde in het verleden, niet naar de jaren van straf in de toekomst.
Maar goed ik laat me graag overtuigen omdat ik de berekening wel prachtig vind. Graag reactie naar jan.b.swart@gmail.com. Alvast bedankt.

JB Swart | 13-09-2018 20:17

Reageer op deze bijdrage

Plaats hier een snelle reactie of log in en plaats een reactie met uw account.

Uw reactie
Controlevraag
Verder