Profetie in de Bijbel

Video

Een selectie van YouTube-filmpjes over profetie.

Mark Biltz beantwoordt vragen over bloedrode manen

Mark Biltz ontdekte dat er mogelijk een relatie is tussen maansverduisteringen op joodse feestdagen en gebeurtenissen in de geschiedenis van IsraŽl. In een vraag- en antwoordsessie vertelt hij hoe hij aan zijn theorie komt. Of zijn theorie klopt, zullen we misschien heel snel zien want 2014 begint een nieuwe serie van zulke maansverduisteringen.

Mark Biltz over Rosh Hashana en de terugkeer van Jezus

In MatteŁs 24 zegt Jezus dat niemand de dag en het uur van Zijn terugkomst weet , zelfs de engelen niet. Toch denkt Mark Biltz dat er aanwijzingen dat het kan gebeurden op Rosh Hashana, het joodse nieuwjaar. Wanneer dat precies begint, weet ook niemand van tevoren.

Mark Biltz over profetische tekenen aan de hemel

In Genesis 1:14 lezen we dat God lichten aan het hemelgewelf maakte. Ze zijn niet alleen om het verschil tussen dag en nacht te maken, maar ook "tot tekenen". De stand van de hemellichamen kunnen dus tekenen van God zijn. Belangrijke vraag is: wat zeggen die tekenen precies? Mark Biltz geeft zijn visie. Zelf kwam hij erachter dat verschillende series van maansverduisteringen op joodse feestdagen vielen. Rond die tijden gebeurde er bijzonder dingen met het joodse volk.

De juiste volgorde van de gebeurtenissen in de eindtijd

In welke volgorde zullen de gebeurtenissen in de eindtijd zich voltrekken? Dit is het antwoord van Chuck Missler op deze vraag.