Profetie in de Bijbel

Video

Op YouTube (en andere videowebsites) zijn veel filmpjes te vinden over profetie. De kwaliteit is zeer wisselend. Dit zijn enkele interessante filmpjes.

Jezus roept protestanten op: wees waakzaam

Veel christenen uit protestantse kerken zijn niet zo bezig met de terugkeer van Jezus. En dat is niet verwonderlijk. Jezus waarschuwt juist hen ervoor waakzaam te zijn. Dat legt HamrickCE uit.

Niemand weet dag of uur... of toch?

Het heeft geen zin op zoek te gaan naar het moment van de opname van de gemeente want 'die dag en dat uur is aan niemand bekend', hoort je nogal eens zeggen. Klopt dat wel? Dit is de visie van Robert Breaker.

Scott Clarke op conferentie over Openbaring 12

Scott Clarke legt in deze presentatie uit wat hij in de Bijbel ontdekte over het teken Openbaring 12 en wat dat met 23 september 2017 te maken zou kunnen hebben. Wie geen tijd heeft alle andere video's van Clarke te bekijken, krijgt hier een goede samenvatting van zijn theorie. Clarke sprak nooit eerder voor een groot publiek maar blijkt een groot talent te zijn.

Waarom veel christenen de opname zullen missen

Je kunt christen zijn, en toch de opname van de gemeente missen. Dat leert de theorie van de partial rapture. Wat houdt deze theorie in en wie zijn de achterblijvers? Een leerzame video van Seven Spirits International.