Profetie in de Bijbel

Video

Op YouTube (en andere videowebsites) zijn veel filmpjes te vinden over profetie. De kwaliteit is zeer wisselend. Dit zijn enkele interessante filmpjes.

De timing van de opname

Voordat de zondvloed aarde kwam, waarschuwde Noach de bewoners van de aarde 120 jaar lang. Zegt dit iets over de komst van de volgende straf over de aarde en de wegrukking van de christenen?

Video Billy Crone over Openbaring 12 met commentaar

Billy Crone uitte in een interview met Gary Stearman forse kritiek op mensen denken dat het teken van Openbaring 12 iets te maken heeft met 23 september 2017. Prophecy Watchers heeft de video inmiddels verwijderd van YouTube. HamrickCE had de video gedownload en laat hem hier zien met zijn leerzame commentaar.

'Wie profetie negeert is extreem'

Waarom negeren christenen profetische tekenen? Waarom zijn ze niet ge´nteresseerd zijn in de wegrukking van de gemeente en de wederkomst van Jezus? Steve Cioccolanti begrijpt het niet. Hij noemt deze christenen 'extreem'.

Bijzondere tekenen aan de hemel lijken op elkaar

De bijzondere samenstand van sterren, planeten, zon en maan, die we op 23 september 2017 kunnen zien, lijkt veel op die van 11 september van het jaar 3 voor Christus, waarschijnlijk de dag dat Jezus geboren werd. Wat zijn de verschillen en wat zeggen ze ons? Mark Correll deed er studie naar en maakte deze leerzame presentatie.